Elektromos autó tesztvezetés a IV. Környezetbarát Napon

Share Button


Kedves Partnerünk!

Környezetünk védelme mindannyiunk jövőjének záloga!

Szeretnénk, ha elfogadná meghívásunkat egy olyan eseményre, melyet negyedik alkalommal rendezünk meg és ahol minden a környezetvédelemről szól:

• Környezetbarát Védjeggyel kitüntetett cégek bemutatkozása, termékeik megismertetése a rendezvény vendégeivel
• Szervezetek, egyesületek, melynek tagjai vagy tevékenységei a környezetvédelemhez kapcsolódnak
• ​Weishaupt környezetbarát megoldások, termékek helyszínen történő bemutatása
• Elektromos és/vagy hybrid autók tesztvezetése
• Biofalatok kóstolása

Idén június 2-án pénteken, a Weishaupt Hőtechnikai Kft. telephelyén szervezzük meg a IV. Környezetbarát Napot, melynek fővédnöke idén is V. Németh Zsolt, Környezetügyért, Agrárfejlesztésért és Hungarikumokért felelős államtitkár úr.

Szeretettel meghívjuk és várjuk Önt, erre a hazánkban páratlan, ingyenesen látogatható eseményre, melyen cégünk mint főszervező és környezetbarát védjeggyel rendelkező kiállító is szerepel.

A rendezvény programja:
9.30 – 10.00 – vendégek érkezése

10.00 – 13.00 – köszöntő, cégek bemutatkozása, előadások

13.00 – 14.30 –  ebéd

14.30 – 15.00 – Környezetbarát Nap zárása

Helyszín: Weishaupt Hőtechnikai Kft. – 2051 Biatorbágy, Budai út 6.

Miért érdemes eljönni?

• idén is a rendezvény moderátora és műsorvezetője Kovács ‘Koko’ István, Olimpiai- és Világbajnok ökölvívó
új elektromos- és hybrid autók megtekintése, tesztvezetése
megismerhet jó néhány magyar terméket, melyek Környezetbarát Termék védjeggyel rendelkeznek és azt is megtudhatja: miért
• finom falatok és frissítők várják

A magyar nemzeti “Környezetbarát Termék” és az EU ökocímke (Ecolabel) jelentőségéről, elnyerésének feltételeiről a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft. ad részletes tájékoztatást a rendezvény ideje alatt, melynek során az érdeklődők választ kaphatnak felmerülő kérdéseikre.

Hiszünk abban, hogy ezzel az egyedi kezdeményezéssel Partnereink a környezetünk megóvása érdekében fontos szakmai információkkal gazdagodhatnak.

Jöjjön el és legyen Ön is részese ennek az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő, az országban egyedülálló (és mindig nagyon sikeres) találkozónak. Várjuk szeretettel!

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a meghívó alján található “RÉSZT VESZEK” gombra kattintva, és töltse ki a regisztrációs kérdőívet. Ön e-mailben is kap majd visszajelzést arról, hogy regisztrációja sikeres volt.