Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Kipróbálta már a telefontöltő padokat Győrben?

Share Button
A városban négy helyszínen találhatunk napelemes köztéri telefontöltő padokat. Mit gondol az ˝okos˝ utcabútorokról?
A győri városvezetés a Delta Csoporttal karöltve 4 helyszínen – a Megyeháza téren, a Dunakapu téren, a Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Karán, valamint a Radnóti úti Sportkomplexum előtt – egy-egy telefontöltőként is funkcionáló köztéri padot helyezett el. (Még az EYOF kezdetére, de a padok az olimpiai fesztivál után is a helyükön maradtak.)

A padok környezetbarát energia felhasználásával teszik lehetővé a mobiltelefonok ingyenes köztéri feltöltését.

A telefontöltő pad időjárásálló, ergonomikus, vandál-biztos, és külső tápellátás nélkül már napi 4 óra nappali fénnyel képes működni. Az összegyűjtött energiát beépített akkumulátor tárolja, a töltő beépített szabványos USB csatlakozókkal rendelkezik, így állomásonként akár 4 eszközt, mobiltelefont, tabletet és GPS-t is tölthetünk egy időben.

Az állomásokon személyre szabható kommunikációs felületek is kialakíthatók, így hirdetési felületként is használhatók.

A mai modern, „okos” városok igyekszenek olyan szolgáltatásokat is nyújtani polgáraiknak és az odalátogató turistáknak, amelyekkel a városban való tartózkodást élményként és szabadságként élhetik meg. Ilyen szolgáltatás például a környezetbarát „okos” utcabútorok telepítése, melyek a napenergia hasznosítása révén ingyenesen teszik lehetővé a mobiltelefonok közterületi feltöltését, és a lakosság és a turisták körében is rendkívül közkedveltek.

Amennyiben az okos megoldás a lakosság körében is népszerű lesz, a későbbiekben felmerülő igényeket a Delta Csoport újabb padok telepítésével is készen áll kiszolgálni.
Forrás: kisalfold.hu

Tags:Hirdetés