Szerzői jogvédelem

Share Button

Az mnnsz.hu honlaphoz való hozzáférhetőségre és annak használatára az alábbi “A honlap használatának feltételei és szabályai” (továbbiakban mint “Feltételek”) valamint az összes vele kapcsolatos jogi szabály vonatkozik. Az alábbi honlaphoz való hozzáférhetőség elérése és a honlap böngészése egyben a feltételek és a szabályok korlátozását és a “Feltételek” feltétel nélküli elfogadását jelenti.

• Olvasóink az interneten szabadon olvashatnak bármilyen oldalainkon megjelent információt, későbbi megtekintés és értelmezés céljából, kizárólag magánhasználatra, bármit letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre, barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatnak bármilyen információt és cikket. A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség saját írásait szerzői jog védi. Idézni őket csak a törvényi szabályoknak megfelelően, alkalmasan rövid szakaszok átvételével, kizárólag a forrás feltüntetésével lehet. Ugyancsak a magyar jogszabályoknak megfelelően tilos az idézeteket kontextusukból kiragadva, eltorzítva közzétenni. Tilos továbbá a tőlünk (nemcsak internetes oldalainkról) származó információk árusítása. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bíróságon is érvényesítjük.

• A MNNSZ nem vállal felelősséget bármilyen kárért, vagy a számítógép, vagy a felhasználó egyéb anyagi tulajdonát képező berendezés vírussal történő megfertőzéséért, amelyek az alábbi honlap hozzáférhetőségből, használatából vagy az oldalak böngészéséből, a honlapról történő bármilyen anyag letöltéséből származhatnak, melyek (többek között) szövegek, képek, audio és videó fájlok.

• A MNNSZ semmilyen garanciát nem vállal, valamint semmilyen feltétel betartását nem biztosítja a honlapon található információk helyességére vonatkozólag és határozottan visszautasítja a honlapon található hibákra és pontatlanságokra vonatkozó felelősség áthárítását és viselését. A MNNSZ és a honlap készítésében és karbantartásában részt vevő fél sem vállal felelősséget a honlap elérhetőségéből vagy annak használatából, vagy az elérhetőség és a használhatóság hiányából származó bármilyen közvetlen, közvetett és véletlenszerű másodlagos anyagi károkért.

• A felhasználó által a honlapon az e-mailes kapcsolaton vagy egyéb módon elküldött információk és bármely anyagok, köztük az adatok, kérdések, kommentárok, javaslatok és ehhez hasonlóak nem lesznek titkosítva és semmilyen magánjogok nem fognak rá vonatkozni. Minden adat, amit a felhasználó elküld a honlapra, bármilyen célra felhasználhatóvá válik a MNNSZ részére. Ezen adatokat a MNNSZ átalakíthatja, nyilvánossá teheti, továbbíthatja, kinyomtathatja, rádiós úton elérhetővé teheti vagy postán elküldheti. Ezenkívül a MNNSZ jogosult a felhasználó által a honlapra elküldött bármely szöveg ötletének, koncepciójának, know-how-nak és technikák bármilyen célra történő szabad és díjmentes felhasználására, ebben (többek között) a termékek kidolgozásra, feldolgozásra és marketingre az információk felhasználásával.

• A honlapon bemutatott saját anyagok a MNNSZ tulajdonát képezik és csak a MNNSZ engedélyével kerülhetnek felhasználásra. Ezen anyagok a felhasználó, vagy egyéb, általa feljogosított személy általi használata tilos, kivéve, ha az alábbi Feltételek egyértelműen erre lehetőséget adnak, vagy a felhasználó erre egyértelműen engedélyt kapott a honlap egyéb oldalán.

• A MNNSZ semmilyen, az alábbi honlapon lévő link(ek) segítségével létrejött más honlap kapcsolatért vagy internetes oldal tartalmáért nem vállal felelősséget. E honlapon kívüli kapcsolat más oldalakkal teljes mértékben a felhasználó saját kockázatával jár. Ilyen linkek felhelyezése a MNNSZ által csak a felhasználók kényelmére szolgál, és ezt nem lehet az adott internetes oldal, vagy annak tulajdonosának támogatásának értelmezni. A MNNSZ semmilyen, közvetlen vagy közvetett garanciát nem vállal a harmadik személy honlapján lévő bármilyen anyagokra és információkra, azok alaposságára, érvényességére, szabályosságára és egyéb tulajdonságaira vonatkozólag.

• A MNNSZ bármelyik pillanatban felülvizsgálhatja az alábbi Feltételeket, frissítheti az ezen az oldalon közzétett információkat. Mivel az alábbi Feltételek a Felhasználóra vonatkoznak, ajánlatos időközönként meglátogatni ezt az oldalt.