Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Okos városok, okos városlakók

Share Button

A Magyar Építéstechnika egy új konferencia-sorozatot indít, ahol a meghívott előadók közreműködésével a „smart city” hazai és külföldi értelmezését, részterületeit, megvalósult és tervezés alatt álló fejlesztéseit mutatják be. A félévenként tervezett folytatásban szakítani szeretnének a klasszikus konferencia-jellegű egyoldalú információ-átadással, és interaktív módon – smart eszközökkel – a hallgatóság bevonásával tárgyalják majd meg a „smart city” koncepció egyes alrendszereinek elméleti és gyakorlati kérdéseit.

A sorozatban az embert állítják a középpontba. Az „okos várost” az ember jobb életkörülményeinek megteremtéséhez, a környezeti-gazdasági-társadalmi fenntarthatóság biztosításához szükséges megoldások összességeként értelmezik. Így a felhasználókat bevonva a tervezésbe, kivitelezésbe, továbbfejlesztésbe saját, valós igényeikhez alakított megoldások születhetnek.

A Magyar Építéstechnika célja e rendezvénysorozattal, hogy létrejöjjön egy platform, ahol az érdeklődők a tudás- és tapasztalatcserén kívül konkrét projekteket fejleszthetnek.

A 2017. szeptember 20-i konferencia programja:

Részletek és jelentkezés a Magyar Építéstechnika honlapján.

Forrás: mehi.hu

Tags:Hirdetés