Sajtó anyag

Share Button

Kiss_Erno_MNNSZ_elnok_sajto

Kiss Ernő, Magyar Napelem Napkollektor Szövetség elnöke

 

Bocso_Imre_MNNSZ_alelnok

Bocsó Imre, Magyar Napelem Napkollektor Szövetség alelnöke

 

mnnsz_logo_alapitva_2012

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség logója

 

Az MNNSZ bemutatkozik

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetséget 12 hazai kereskedelmi, kivitelező és tervező vállalkozás hozta létre, azzal a céllal, hogy a magyar piacon népszerűsítse és széles körben elterjessze, az ingyenes és demokratikus energia, a Napenergia hasznosítását, mely energia mindenkinek korlátlanul áll rendelkezésre. Szövetségünknek 2015. évben már több mint 250 tagvállalata van melyek a magyar szolár piac legjelentősebb gyártó, kereskedő, tervező és kivitelező vállalkozásai, szolár piaci részesedésük meghaladja az 50%-ot és az egyik legaktívabb szakmai szövetség hazánkban.

Szövetségünk üzemelteti az mnnsz.hu szolár szakmai portált, mely összegyűjti a hazai és a nemzetközi nyomtatott és elektronikus sajtóban megjelenőszolár piaci híreket, információkat, tanulmányokat.Szövetségünk tagjai folyamatosan publikálnak szakcikkeket, tanulmányokat, támogatjuk szakkönyvek megjelenését.

Több hazai és nemzetközi kiállításnak látjuk el a szakmai védnökségét, mint a Renexpo, a Construma Hungarotherm kiállítások, a III. Nemzetközi Szolárkonferencia, Nap napja rendezvények, Összefogás az épületgépészetért előadás sorozat, HKVSZ közgyűlés, Gyógyszerészeti Kamara Közgyűlés és még számos rendezvényen szervezünk konferenciákat, szakmai előadásokat és támogatjuk a szolár szakképzést.

Célzott marketing lehetőségeket biztosítunk tagvállalataink számára kommunikációs csatornáinkon keresztül térítésmentesen ill. kedvezményesen, míg más vállalkozások számára ügynökségünkön keresztül térítés ellenében.

Az MNNSZ.hu weblap, a Szolár7 internetes folyóirat és a Facebook, Google+ és a Twitter közösségi oldalainkon keresztül hatékonyan érhetők el a szakmai és a szolárpiac iránt érdeklődő potenciális felhasználók és hatékony lehetőséget biztosítanak a közvetlen elérésre e-mail kampányaink.

Kommunikációs csatornáink a legszélesebb körben érik el a szolárpiac szereplőit és a potenciális felhasználókat a hazai piacon. A szövetség oldalait tagvállalataink munkatársai társadalmi munkában, szakmai elhivatottságból térítés nélkül gondozzák, fejlesztik!

Szövetségünkről további információkat, részletes beszámolókat az elvégzett tevékenységünkről az mnnsz.hu oldalon talál.
www.mnnsz.hu