Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Sajtó anyag

Share Button

Kiss_Erno_MNNSZ_elnok_sajto

Kiss Ernő Magyar Napelem Napkollektor Szövetség elnöke

 

Bocso_Imre_MNNSZ_alelnok

Bocsó Imre Magyar Napelem Napkollektor Szövetség alelnöke

 

mnnsz_logo_alapitva_2012

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetség logója

 

Az MNNSZ bemutatkozik

A Magyar Napelem Napkollektor Szövetséget 12 hazai kereskedelmi, kivitelező és tervező vállalkozás hozta létre, azzal a céllal, hogy a magyar piacon népszerűsítse és széles körben elterjessze, az ingyenes és demokratikus energia, a Napenergia hasznosítását, mely energia mindenkinek korlátlanul áll rendelkezésre. Szövetségünknek 2015. évben már több mint 250 tagvállalata van melyek a magyar szolár piac legjelentősebb gyártó, kereskedő, tervező és kivitelező vállalkozásai, szolár piaci részesedésük meghaladja az 50%-ot és az egyik legaktívabb szakmai szövetség hazánkban.

Szövetségünk üzemelteti az mnnsz.hu szolár szakmai portált, mely összegyűjti a hazai és a nemzetközi nyomtatott és elektronikus sajtóban megjelenőszolár piaci híreket, információkat, tanulmányokat.Szövetségünk tagjai folyamatosan publikálnak szakcikkeket, tanulmányokat, támogatjuk szakkönyvek megjelenését.

Több hazai és nemzetközi kiállításnak látjuk el a szakmai védnökségét, mint a Renexpo, a Construma Hungarotherm kiállítások, a III. Nemzetközi Szolárkonferencia, Nap napja rendezvények, Összefogás az épületgépészetért előadás sorozat, HKVSZ közgyűlés, Gyógyszerészeti Kamara Közgyűlés és még számos rendezvényen szervezünk konferenciákat, szakmai előadásokat és támogatjuk a szolár szakképzést.

Célzott marketing lehetőségeket biztosítunk tagvállalataink számára kommunikációs csatornáinkon keresztül térítésmentesen ill. kedvezményesen, míg más vállalkozások számára ügynökségünkön keresztül térítés ellenében.

Az MNNSZ.hu weblap, a Szolár7 internetes folyóirat és a Facebook, Google+ és a Twitter közösségi oldalainkon keresztül hatékonyan érhetők el a szakmai és a szolárpiac iránt érdeklődő potenciális felhasználók és hatékony lehetőséget biztosítanak a közvetlen elérésre e-mail kampányaink.

Kommunikációs csatornáink a legszélesebb körben érik el a szolárpiac szereplőit és a potenciális felhasználókat a hazai piacon. A szövetség oldalait tagvállalataink munkatársai társadalmi munkában, szakmai elhivatottságból térítés nélkül gondozzák, fejlesztik!

Szövetségünkről további információkat, részletes beszámolókat az elvégzett tevékenységünkről az mnnsz.hu oldalon talál.
www.mnnsz.huHirdetés