Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Szakkönyvek

Share Button

Greentechnic Napelemes Szakkönyvek

Most ingyenesen letöltheti e-book-unkat! Kérjük töltse ki az alábbi regisztrációs ívet és elküldjük Önnek a letöltési linket! 

E-mail cím:*
Név:*
Cégnév:
Cím:*
Tevékenység:* Kivitelez?
Keresked?
Gyártó
Felhasználó
Tervez?
Beruházó

A Greentechnic napelemes e-book letöltéssel egyidejűleg megrendeli a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség Szolár7 ingyenes internetes heti folyóiratát, melyről bármikor leiratkozhat!

Rendelje meg most, további szakkönyveinket!

Solarize kézikönyv 03_kotet104_kotet105_kotet1

Ha szeretne mélyebben megismerkedni a napelemes rendszerek  és a beruházások tervezésével, kivitelezésével, az elméleti kérdésekkel és gyakorlati megoldásokkal rengeteg képpel és illusztrációval, a Napelemes szakkönyvsorozatunk további köteteiből megteheti! Köteteinket ajánljuk gyakorló tervezőknek és kivitelezőknek, de ajánljuk a napelemes beruházásokat tervező felhasználóknak is – teljes körű információt kapnak a fotovillamos napelemes rendszerekről! A könyvsorozat szerzője, munkatársunk Michael Debreczeni, aki évtizedes tapasztalatokat szerzett napelemes kisebb nagyobb rendszerek és napelemes erőművek tervezésében és telepítésében! Forgassa szakkönyveinket haszonnal!

(A képekre kattintva elolvashatja a könyvismertetőt és a tartalomjegyzéket.) Ön a 2. kötetet töltheti le most díjtalanul!

 Hirdetés